Navigation Content

Punom snagom, cure: Borite se do kraja!

Punom snagom, cure: Borite se do kraja!

Bring It on: Fight to the Finish

Vatrena navijačica Lina seli se u novu školu u kojoj je odlučna postaviti stvari na svoje mjesto

INFO

RedateljBille Woodruff

GlumciChristina Milian, Vanessa Born, Gabrielle Dennis, Holland Roden, Rachele Brooke Smith, Cody Longo

Sažetak

Catalina Cruz (Christina Milian) siromašna je djevojka iz istočnog Los Angelesa koja se s majkom i njezinim novim mužem seli u njegovu bogatu kuću u otmjeni dio grada. Sa žaljenjem napušta bivši kvart, najbolje prijateljice Gloriju (Vanessa Born) i Trey (Gabrielle Dennis), kao i svoju navijačku ekipu kojoj je bila na čelu.

U novom domu Catalina zatiče i Sky (Holland Roden), svoju vršnjakinju i kćer svog očuha. Sky je mila djevojka, skromna i ne previše popularna. Čini se da nije naslijedila ništa od dara svoje pokojne majke, koja je bila višestruka šampionka među navijačicama.

Koliko je Sky srdačna i ljubazna prema Lini, toliko je ova prema njoj odbojna, no kad vidi kako se Sky i njezine prijateljice neuspješno uvježbavaju za svoj tim navijačica, odluči im pomoći...

Kao i svi filmovi iz serije o cheerleadersicama pod zajedničkim naslovom 'Bring It on', i ovaj uz puno mladenačke energije, talenta, bravuroznih točaka, ljubavnih drama sa sretnim završetkom, nadmetanja i prijateljstava - daje često vrlo pronicava i duhovita opažanja o kulturološkim razlikama između bogatog i siromašnog dijela grada, između bogate i siromašne Amerike, između bijelih, crnih, žutih ili tamnoputih.

Film je režirao Bille Woodruff, mladi autor koji je trebao doktorirati antropologiju, ali je završio na vašingtonskom BET-u (Black Entertainment Television), gdje je počeo raditi emisije s nekima od najvećih zvijezda današnjice, na primjer, sa Celine Dion, a od 2003. godine režira filmove: 'Honey' (2003), 'Beauty Shop' (2005), 'Bring It on: Fight to the Finish' (2009).

Linu Cruz, siromašnu 'američku Kubanku', glumi iznimno lijepa C. Milian i bez sumnje je glumica koju tek čeka prava slava. Do sada je zapažena u nizu uloga i bila u najužem izboru za mnoge glumačke nagrade, a za film 'Snowglobe' osvojila je 2007. godine nagradu Imogen.

Iako je u filmu 'Fight to the Finish' već zrela djevojka od 28 godina, izgleda kao tinejdžerica s energijom koju ta dob nosi. Osim glumačkog, C. Milian ima neosporan plesački dar, kao i impresivan dar za salsu - koja u ovom filmu ima jednu od glavnih uloga - koja joj je prirodan način kretanja.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...