Navigation Content

Opasno more

Opasno more

Dead Calm

Sam Neill i Nicole Kidman požale što su na jahtu primili zagonetnog Billyja Zanea

INFO

RedateljPhillip Noyce

Glumci Nicole Kidman, Sam Neill, Billy Zane, Rod Mullinar, Joshua Tilden, George Shevtsov, Michael Long

Sažetak

Bračni par John (Sam Neill) i Rae (Nicole Kidman) plove Pacifikom želeći zaboraviti strašnu automobilsku nesreću koja ih je zadesila.

Nakon mjesec dana provedenih na moru, ugledaju oštećeni jedrenjak. Jedini preživjeli član posade je Hugie (Billy Zane), čija se priča o tragediji na jedrenjaku ne čini posve istinitom. John odluči istražiti okolnosti nesreće i odlazi na jedrenjak, gdje ugleda užasan prizor. No, prije nego što se uspije vratiti na jahtu, Hugie je otima.

Psihotični ubojica preuzima kontrolu nad jahtom i Rae, pa na otvorenoj pučini dolazi do borbe na život i smrt...

'Opasno more' uspjela je ekranizacija romana Charlesa Williamsa u režiji talentiranog australskog redatelja Phillipa Noycea, koji se može pohvaliti kino hitovima 'Patriotske igre' i 'Neposredna opasnost'.

Mlada Nicole Kidman uvjerljivom glumom najavljuje svoje mogućnosti i veliku filmsku karijeru. Perfekcionisti, Billy Zane i Sam Neill, oprobani su glumci neospornih kvaliteta.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...