Navigation Content

Ponovno najbolji tim 2

Ponovno najbolji tim 2

Bring It on Again

Dvije brucošice ne mogu ući u tim navijačica na svojem fakultetu pa odluče oformiti svoju vlastitu ekipu

INFO

RedateljDamon Santostefano

GlumciAnne Judson-Yager, Bree Turner, Kevin Cooney, Faune A. Chambers, Richard Lee Jackson

Sažetak

Kad dvije prijateljice, Whittier (Anne Judson-Yager) i Monica (Faune A. Chambers), dođu na koledž, obje žele ući u školski navijački tim. Tim vodi umišljena, hladna i na treninzima okrutna Tina (Bree Turner), koja traži apsolutnu poslušnost.

Moniki navijački tim i nije previše važan, ona želi postati plesačica, no za Whittier to je najbitnija stvar u životu. Stoga pristane na Tinine uvjete: apsolutna poslušnost, i to ne samo na treninzima nego i u privatnom životu. Mora se odreći čak i dečka, Dereka (Richard Lee Jackson).

No i Whittier prestane biti poslušna kad se na jednom treningu Monica ozlijedi zbog Tininog iživljavanja. Utučena, dođe na ideju da ona i Monica osnuju novi školski navijački tim...


Biti navijačica najveća je čast, uspjeh i vrhunac srednjoškolske karijere, otprilike ono što je za dečke nogomet. To donosi popularnost i bodove za upis na fakultet. K tome zahtijeva veliku fizičku spremnost i spretnost, a traži se i prihvatljiv izgled. Vođa ekipe uvijek je najbolja, najljepša i najdarovitija djevojka u školi.

Tinejdžerski hit 'Bring It on Again' snimljen je nakon velikog uspjeha filma 'Bring It on' (2000), u kojemu je glavnu ulogu tumačila Kirsten Dunst, a nakon njega snimljena su još tri podjednako uspješna filma o najvaženijem i najprestižnijem sportu među američkim tinejdžericama, jer biti navijačica donosi sa sobom mnoge povlastice i golemu popularnost.

Kao i većina filmova o navijačicama, i ovaj je prepun uistinu impresivnih akrobacija i pokazuje nevjerojatnu gimnastičku spremnost članova navijačkih ekipa, entuzijazam i golemu energiju.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...