Navigation Content

Bijesni momci

Bijesni momci

Angry Boys

Ova humoristična serija istražuje živote, snove i težnje muškaraca u suvremenom društvu, fokusirajući se na šest likova koje glumi komičar, glumac i scenarist Chris Lilley – od para 17-godišnjih blizanaca do 24-godišnjeg repera!

INFO

GlumciChris Lilley, Deborah Jones, Greg Fairall

Sažetak

Ovu je humorističnu seriju napisao i u njoj glumi australski komičar, glumac i scenarist Chris Lilley koji je podigao svoj oštroumni, karakterni komičarski stil u novu konceptualnu stratosferu.

U 12 epizoda on istražuje živote, snove i težnje muškaraca u suvremenom društvu, fokusirajući se na šest likova koje glumi sam Lilley, a to su: identični blizanci Daniel i Nathan Sims (obojicu ih igra Lilley), 17-godišnjaci koji žive u ruralnoj Australiji; Blake Oakfield, bivši svjetski prvak u surfanju koji trenutačno leži na svojim lovorikama; S.mouse, afroamerički reper čiji opaki imidž kvari činjenica da je odrastao u predgrađu; Jen Okazaki, japanska majka koja je čvrsto odlučila pretvoriti svog sina u legendu skateboardinga; i Ruth 'Baka' Sims, neortodoksna zatvorska čuvarica u popravnom domu za dječake.

Snimljene dokumentarnim stilom, svaka polusatna epizoda razbija tabue, urnebesno je nekonvencionalna i drska te ispunjena simpatičnim likovima uz koje će se publika od srca nasmijati.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...