Navigation Content

Potpredsjednica

Potpredsjednica

Veep

Julia Louis-Dreyfus u trećoj sezoni zajedljivo duhovite humoristične serije koja na pronicljiv, satiričan način promatra zatvoreni politički svijet Washingtona

INFO

RedateljChristopher Morris

GlumciJulia Louis-Dreyfus, Anna Chlumsky, Matt Walsh, Tony Hale, Sue Bradshaw, Reid Scott, Tim Simons

Sažetak

Nakon otkrića na kraju druge sezone da se predsjednik neće kandidirati za nove izbore, treća sezona počinje tako što Selina (Julia Louis-Dreyfus), željna promaknuća, vrbuje stranačke aktiviste Iowe na potpisivanju svoje nove knjige 'Neki novi počeci'.

Uskoro se Selina i njezino osoblje vraćaju u Washington za Mikeovo (Matt Walsh) vjenčanje i saznaju da je ministar obrane Maddox dao ostavku – što znači da će se Selina u predizbornoj kampanji možda nadmetati za glasove s Maddoxom (Isiah Whitlock Jr.) i svojim najvećim protivnikom, ratnim veteranom Dannyjem Chungom (Randall Park).

Tijekom deset epizoda ove sezone Selina i njezino osoblje postavit će istraživački ured za kampanju u Washingtonu, putovati u Silicijsku dolinu (da namaknu novac) i u London (na sastanak s državnicima), dok će se Amy i Dan nadmetati za mjesto Selinina voditelja kampanje.

Kao i uvijek, 'Potpredsjednica' nastavlja pokazivati da čak i najbanalnije odluke u Washingtonu mogu imati golem utjecaj te neočekivane i dalekosežne posljedice.

 

INFO:

Bivša senatorica Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus) prihvatila je poziv da obavlja službu potpredsjednice Sjedinjenih Država. Posao nimalo nije opravdao njezina očekivanja, ali je potvrdio sva upozorenja.

'Potpredsjednica' prati Meyericu i njezino osoblje dok nastoje ostaviti trajan pečat i vrijednu ostavštinu, a da se pritom ne zapetljaju u svakodnevne političke igrice tipične za Washington. Njezin unutarnji kružok čine: šefica osoblja Amy (Anna Chlumsky), dugogodišnji glasnogovornik za tisak Mike McClintock (Matt Walsh), desna ruka i tjelohranitelj Gary (Tony Hale) i tajnica Sue (Sue Bradshaw), koji se često sukobljavaju s Danom Eganom (Reid Scott), ambicioznim nametljivcem i samodopadnim Jonahom (Tim Simons), vezom s Bijelom kućom.

Tvorac serije snimane improvizacijskim stilom jest Armando Iannuci. 'Potpredsjednica' je autentična iako ne specifično biografska serija o držanju najneučinkovitijeg položaja u najmoćnijem uredu svijeta.

zatražite hbo odmah

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...