Navigation Content

Prvi kontakt

Prvi kontakt

First Contact

Priča o ekspediciji koja pokušava napraviti prvi kontakt s jednim izoliranim plemenom u Zapadnoj Papui. Postoje li zaista takvi ljudi?

INFO

Sažetak

Amerikanac Kelly Woodford je bivši profesionalni tenisač koji danas živi na Baliju. Za život zarađuje kao vodič bogatim turistima pustolovima koji žele upoznati nepoznata plemena Zapadne Papue, na indonezijskoj strani otoka Nova Gvineja.

Močvare Zapadne Papue su jedno od rijetkih mjesta na svijetu gdje još uvijek postoje plemena koja nemaju dodira sa civilizacijom. Neki vjeruju da Woodford nudi jedinstven doživljaj i avanturu, dok ga drugi smatraju prevarantom.

Ovaj dokumentarac prati Woodforda na jednoj od njegovih ekspedicija da bi otkrio što je istina. Woodford negira te optužbe, ali je li ipak moguće da je on sam žrtva kompleksne, lukave prevare?

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...