Navigation Content

Nešto posuđeno

Nešto posuđeno

Something Borrowed

Kad se Rachel zaljubi u zaručnika svoje najbolje prijateljice, njihovo prijateljstvo doći će pred najveću kušnju

INFO

RedateljLuke Greenfield

GlumciGinnifer Goodwin, Kate Hudson, Colin Egglesfield, Steve Howey, Ashley Williams, John Krasinski

Sažetak

Dok se približava proslavi tridesetog rođendana Rachel White (Ginnifer Goodwin) se ne može oteti dojmu da joj život nije ispao onakav kakvom se nadala.

Zaposlena je u prestižnoj odvjetničkoj tvrtki, ali radi prekovremeno za šefa tiranina. Njena najbolja prijateljica iz djetinjstva Darcy (Kate Hudson) je prekrasna i puna života, ali kad se na rođendanskom slavlju pojavi i flertuje sa svojim zgodnim zaručnikom, to samo podsjeti Rachel da će ona i ove večeri, baš kao i svake druge, kući ići sama.

Ovoga puta međutim, ipak ne ispadne tako. Idućeg se jutra Rachel budi kraj Darcynog zaručnika Dexa (Colin Egglesfield), kojeg poznaje još iz studentskih dana.

Oboje su zgroženi i ne shvaćaju kako su mogli dopustiti da se tako nešto dogodi. Pokušavaju zaboraviti nesretni događaj, ali kako se vjenčanje približava, Rachel počinje shvaćati da to ipak nije bila pogreška, te da Darcy nije prijateljica kakvom ju je smatrala.

Rachel je prisiljena birati između najbolje prijateljice ili ljubavi svog života.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...