Navigation Content

Zaštitnici blaga

Zaštitnici blaga

Treasure Guards

Tisućljetno blago je nadomak ruke!

INFO

RedateljIan B. MacDonald

GlumciAnna Friel, Raoul Bova, Volker Bruch, Andre Jacobs, Akram Allie, Hein De Vries

Sažetak

Arheologinja Victoria Carter (Anna Friel) u jordanskoj pustinji otkriva svitak u zakopanim ruševinama staroga hrama. Na njemu je pečat kralja Salomona, koji je, prema legendi, Salomonu dao sam Bog.

No taj isti svitak i blago, osim Victorije, traži i njen otuđeni otac Teddy (Andre Jacobs). U isto vrijeme, Angelo (Raoul Bova), zaštitinik blaga i član tajne vatikanske organizacije, dobiva zadatak saznati više o Victorijinom otkriću.

Victoria i Angelo se udruže u pronalaženju blaga, a pomaže im Angelov polubrat Luca (Volker Bruch) šarmantni prevarant, koji ima skrivene namjere.


Na tragu filmova poput 'Indiane Jonesa', 'Zaštitnici blaga' je uzbudljivi avanturistički film najnovijeg datuma koji će zaljubljenike u misterije i pustolovine ugodno iznenaditi.

Glumcima se nema što prigovoriti, a priča je više nego zanimljiva, štoviše, gledatelji će do samoga kraja i neočekivanog obrata ostati prilijepljeni za male ekrane i uživati u avanturi koja otkriva tisućljetnu tajnu!

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...