Navigation Content

Kamen oko vrata

Kamen oko vrata

Le boulet / Dead Weight

Ovaj listić otvara sva vrata

INFO

RedateljAlain Berbérian, Frédéric Forestier

GlumciGérard Lanvin, Benoît Poelvoorde, José Garcia, Djinon Hounsou, Rossy De Palma

Sažetak

Moltes (Gérard Lanvin) završi u zatvoru nakon što ubije Turkovog (José Garcia) brata. Zatvorski čuvar Reggio (Benoît Poelvoorde) svakog tjedna Moltesu daje listić lutrije u zamjenu za njegove ljubavne savjete.

No kada Moltes osvoji pobjednički listić, pobjegne iz zatvora da bi došao do svog dobitka. Međutim, Reggina djevojka Pauline (Rossy de Palama) ima listić kod sebe, a ona se nalazi u Africi.


U stilu kultnih filmova Louisa De Funèsa iz 70-ih, francuski filmaši Alain Berberian i Frédéric Forestier snimili su vrlo zabavnu akcijsku buddy komediju, koja je u proljeće 2002. privukla u Francuskoj čak 3 milijuna gledatelja u kina.

Gérard Lanvin, Benoît Poelvoorde i José Garcia svoje role odigrali su odlično, no ne smijemo zaboraviti ni na Djimona Hounsoua kao detektiva Youssoufa te Garyja Tipladkaya kao Gianta.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...