U subotu predvečer u sklopu 27. kola MAXtv Prve lige na Poljudu gostuje hrabra družina iz Lučkog. Rendulić i društvo nisu izgubili već četiri kola za redom, a igrali su s Osijekom, Slavenom, Interom i Karlovcem. Takav učinak Lučkog valja posebno pohvaliti jer kao što je poznato, Osijek i Inter se bore za ostanak u ligi i bodovi protiv Lučkog su im itekako trebali, no 'momci s naplatnih kućica', kako ih je nazvao jedan novinar, nisu obraćali pažnju na kalkulacije nego su odigrali pošteno.

Gostovanje u Splitu će sigurno motivirati igrače Lučkog jer tko zna kad će opet dobiti priliku zaigrati na legendarnom Poljudu, pa valja očekivati žestok otpor gostiju iz predgrađa Zagreba. Hajduk prolazi kroz još jednu u nizu tranzicija prema boljoj budućnosti... U takvim okolnostima 'Bili' se ne mogu zvati velikim favoritom protiv Lučkog iako, teoretski gledano, imaju puno kvalitetniji sastav no što vrijedi 'papirnata' kvaliteta kad nedostaje pravi pristup... U prošlom kolu Hajduk je igrao u Gradskom vrtu protiv Osijeka i izgubio gotovo bez ispaljenog metka - taj susret je najbolje pokazao kako slabiji, ali motivirani sastav može pobijediti teoretski boljeg protivnika.

Ipak, valja očekivati puno bolji Hajduk na Poljudu jer vjerna i glasna Torcida ne daje popusta za nezalaganje i tjera igrače Hajduka na veći angažman koji za posljedicu ima bolju igru i bolji rezultat. Lučko ovog proljeća igra s puno motiva, s pravim sportskim pristupom i nije ih lako pobijediti, a mogu li zagorčati život i velikom Hajduku, pogledajte na kanalu Arena 4 ili putem PPV usluge.