Navigation Content

Bermudski trokut: Vražje more

Bermudski trokut: Vražje more

Beyond the Bermuda Triangle: The Devil’s Sea

Proučavamo jednu od najvećih i najstrašnijih tajni najvećeg oceana na svijetu - Vražje more

INFO

Sažetak

Svi su čuli za Bermudski trokut, zonu u Atlantskom oceanu gdje su bez traga nestajali brodovi i avioni. Ipak, malo ljudi zna da i Pacifik ima vlastitu zastrašujuću tajnu. Japanski pomorci stoljećima su stradavali u vodama 'Manoumija' – Vražjeg mora.

U relativno skorije vrijeme, na desetine suvremenih brodova i aviona stradali su u njegovim nemirnim vodama, a neki su nestali bez traga. Neki vjeruju da su pali kao žrtve izvanzemaljskih ili paranormalnih sila iznad i ispod valova. Drugi, pak, smatraju da je uzrok nesreća kombinacija smrtonosnih prirodnih fenomena koji nastupaju bez upozorenja.

Ova uzbudljiva emisija prati neke od najboljih svjetskih lovaca na olupine dok pokušavaju riješiti misterij nestanka Derbyshirea 1980. godine, britanskoga kargo broda koji je bio duplo veći od Titanica.

Istražuje se i zašto su moćni borbeni avioni nestajali u potpuno normalnim vremenskim uvjetima, kao i zbog čega američka mornarica ne može potvrditi razloge nestanka više od dvadeset svojih podmornica u Vražjem moru tijekom Drugog svjetskog rata.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...