Sredinom ovoga tjedna igra se završno šesto kolo prve faze ovosezonskog Copa Libertadores nakon kojeg će biti poznato kojih 16 sastava odlazi u osminu finala. U skupini 4 situacija je jasna - Fluminense i Boca Juniors idu u eliminacijsku fazu, Arsenal je treći, a posljednja je venecuelanska Zamora. U zadnjem kolu na svojoj La Bomboneri Boca Juniors dočekuju Zamoru, a pobjeda će Agentincima možda biti i dovoljna ako Fluminense ne pobijedi Arsenal.

Zamori je ovo prvi put da igraju u Copa Libertadores, a priliku su dobili jer su osvojili venecuelansku Clausuru 2011. Međutim ove sezone Zamora nije uspjela nastaviti s dobrim igrama u domaćem prvenstvu, a u Copa Libertadores osvojili su samo jedan bod i to baš protiv Boce u prvom kolu.

Za Bocu ove sezone igra jedan nama poznati igrač - riječ je o Dariju Cvitanichu, argentinskom napadaču hrvatskih korijena koji je bio u nekim kombinacijama da pristupi hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, no od svega nije bilo ništa. Cvitanich je igrač Ajaxa na posudbi u Boca Juniorsima i može se reći da igra vrlo solidno - ove sezone je u 23 utakmice dao devet golova, a zadnji put  zabio je upravo u prošlom kolu CL-a na gostovanju kod vrlo snažnog Fluminensea. Boca je taj susret dobila rezultatom 2-0. Treba još dodati  da je kapetan Boca Juniorsa veliki Juan Roman Riquelme koji s navršene 33 godine i dalje igra odlično.

Za očekivati je Cvitanicha u prvih jedanaest Boce i u susretu protiv Zamore, a za očekivati je i da zabije jer se sprema potop Venecuelanaca... Ovaj susret pogledajte na kanalu Arena 1.