Navigation Content

Obitelj iz predgrađa

Obitelj iz predgrađa

Slums of Beverly Hills

Vjerujte Vivian - najveći problem nije droga, već veličina grudi

INFO

RedateljTamara Jenkins

GlumciNatasha Lyonne, Marisa Tomei, Alan Arkin, Bryna Weiss, Charlotte Stewart, Eli Marienthal, David Krumholtz

Sažetak

Obitelj Abromowitz živi nomadskim životom, često se seli iz jednog jeftinog stana u drugi kako bi Vivian (Natasha Lyonne) i njena braća mogli ostati u gradu i pohađati školu. Jedini novac koji obitelj ima je onaj koji im šalje ujak Mickey. Kada Mickeyeva kći Rita (Marisa Tomei) pobjegne iz bolnice, Vivianin otac nudi joj sklonište pod uvjetom da joj Mickey plaća smještaj.

Sada Vivian mora paziti na svoju odraslu sestričnu kako ne bi opet krenula krivim putem te počela konzumirati tablete i alkohol. No Vivian ima i svoje probleme - sviđa joj se dečko iz susjedstva, ima mnogo pitanja u vezi seksa, a najveći problem joj predstavljaju male grudi koje je naslijedila od majke.


'Obitelj iz predgrađa' donosi nam portret jedne drugačije Kalifornije sredinom 70-tih, koju prikazuje kroz život obitelji koja jedva spaja kraj s krajem. Iako po definiciji drama, uz mnoge humorne elemente, film će vas dobro nasmijati, no ni u jednom trenutku neće trivijalizirati ozbiljnost situacije u kojoj se nalazi obitelj.

U ulozi oca Murraya odlično se snašao Alan Arkan, Natasha Lyonne je sjajna kao mala Vivian, a jedna od najljepših žena Hollywooda, Marisa Tomei, briljantna u ulozi sestrične izvan kontrole.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...