Navigation Content
Beauty Shop

Beauty Shop

Oni nisu došli na novu frizuru, nego na čašicu razgovora

INFO

RedateljBille Woodruff

GlumciQueen Latifah, Alicia Silverstone, Kevin Bacon, Andie MacDowell, Mena Suvari, Alfre Woodard

Sažetak

Gina Norris (Queen Latifah) više ne radi u brijačnici u Chicagu, već u sunčanoj Atlanti gdje njezina kćer Vanessa (Paige Hurd) upisuje privatnu glazbenu školu. Zapošljava se u otmjenom frizerskom salonu gdje nailazi na sebičnog i samoljubivog šefa Jorgea (Kevin Bacon) koji preuzima zasluge za njezin rad.

Razočarana Gina napušta salon s namjerom otvaranja vlastitog. U tome joj pomaže Lynn (Alicia Silvestrone), djevojka za šamponiranje s kojom je radila kod bivšeg gazde. Kupuje neugledni, zapušteni salon za uljepšavanje, a s njime i skupinu tvrdoglavih, prekaljenih frizera stare škole i živopisne stalne mušterije.

Tamo će nuditi malo drukčiju uslugu, a i neke njezine klijentice će je slijediti, shvaćajući da malo dobrog starog duha nadoknađuje nedostatak velikog parkinga ili snobovske prezauzetosti u prvome salonu u kojemu je Gina radila. U novoj sredini upoznaje električara i vještog pijanista Joea (Djimon Hounsou) na kojeg baca oko.


Film 'Brijači', koji je do sada doživio jedan nastavak, postao je projekt koji je došao i do svojevrsnog spin–offa, u kojem je Queen Latifah preuzela glavnu riječ, a i škare. Njezina prisutnost i odlična gluma u nastavku 'Brijača' očito je bila dobar preduvjet za snimanje.

Film nudi ležernu zabavu s povremenim dramatičnim trenucima od koje se gledatelji osjećaju bolje, a koja uključuje uspjeh malih ljudi u velikome svijetu zločestih. Woodruffova komedija se, uz mnoge filmske zvijezde koje glume u filmu, drži uspješne formule 'Brijača', međutim, istovremeno je dovoljno različita da zainteresira publiku koja je odgledala spomenuti film.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...