Navigation Content

Razotkriveni žderavac

Razotkriveni žderavac

Wolverine Revealed

Finska divljina skriva tajnu među svojim drvećem. Ovo intrigantno stvorenje je žderavac, predator s legendarnom reputacijom!

INFO

Sažetak

U snijegom pokrivenim šumama Finske skriva se jedno od najlukavijih bića na svijetu - žderavac. Osim svoje reputacije da je agresivno, ovo biće ima nevjerojatnu vještinu lova i savladavanja plijena većeg od sebe i nekoliko puta. No, osim toga, ne zna se mnogo o ovim životinjama.

Ova inspirativna priča prati ženku koja se bori protiv mnogih nedaća kako bi podigla i othranila svojih troje mladunaca. Sa stalnim prijetnjama od prirodnih predatora, ali i ljudi, njezina bitka nije nimalo lagana.

Finski fotograf divljine Antti Leinonen, koji je proveo trećinu svog života pokušavajući se približiti žderavcima, koristi razne tehnike skrivanja kamere kako bi snimio i približio se ovim neuhvatljivim bićima bliže nego ikad.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...