Navigation Content

Rekonstrukcija Titanica

Rekonstrukcija Titanica

Rebuilding Titanic

Inženjeri rekonstruiraju dijelove slavnoga broda služeći se tradicionalnim metodama od prije stotinu godina

INFO

Sažetak

Titanic je jedna od najvećih pomorskih legendi u povijesti. Kad je otplovio u travnju 1912, bio je najveći, najteži, najskuplji i najluksuzniji objekt u pokretu na svijetu kojeg je izgradio čovjek.

Ova petodijelna serija govori o tome kako je ovaj slavni brod izgrađen, a kako bi nam pokazali kako su to učinili, moderni graditelji i inženjeri izgradit će kultne dijelove ovog najpoznatijeg svjetskog broda i to metodama od prije stotinu godina.

Na taj način oni će istražiti industrije i radnike koji su doprinijeli ovom veličanstvenom brodu. Tu su brodograditelji koji su izgradili njegov moćni trup, inženjeri koji su ga opremili strujom, od svjetala u potpalublju pa do opreme u vježbaoni. Tu su također i obrtnici koji su opremili njegovu luksuznu unutrašnjost te radnici koji su napravili njegovo 16 tona teško sidro.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...