Navigation Content
Ekstremisti

Extreme Ops

Brzina je oružje, a strah je okidač

INFO

RedateljChristian Duguay

GlumciRufus Sewell, Devon Sawa, Bridgette Wilson-Sampras, Heino Ferch, Joe Absolom

Sažetak

Filmska ekipa putuje prema Alpama, blizu slovenske granice, snimati film o ekstremnim sportašima, koji će u svrhe reklamnog spota pokušavati izbjeći lavinu. No ono što ekipa ne zna jest da snimaju blizu skrovišta Slobodana Pavla, srpskog ratnog zločinca.

Slučajno ga snimivši, postanu meta nemilosrdnog krvnika koji ih pod svaku cijenu želi spriječiti da svijetu otkriju njegovo tajno mjesto.


'Ekstremisti' je klasični predstavnik akcijskog žanra koji će biti najatraktivniji gledateljima koji vole akrobacije i bezglave potjere. Spretnost i vještine na snijegu, vodi, u zraku ili helikopterima, samo se nižu jedna za drugom.

Dakle, ukoliko želite znati kako izgleda smrtonosna potjera na skijama, snowboardu, raftingu, i svjedočiti nevjerojatnim snimkama base jumpinga ili sky divinga, 'Ekstremnisti' će vam pružiti nevjerojatnu adrenalinsku vožnju i vizualno impresivnu avanturu.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...