U 25. kolu MAXtv Prve lige stari/novi prvak Dinamo gostuje kod Šibenika. Na Šubićevcu su Modri često znali imati problema i teško bi dolazili do pobjeda, a tako bi moglo biti i ovoga puta. Momčad Šibenika ovoga proljeća igra solidno i žestoko se bori za ostanak iako se klub nalazi u velikim financijskim problemima i gotovo sigurno ispada iz lige. Šibenčani su u sedam proljetnih utakmica sakupili deset bodova, a da su tim tempom skupljali bodove i jesenas, sad bi imali velike izglede za ostanak u ligi. Protiv Dinama Šibenik ne može računati na bodove, no bod bi možda i mogao osvojiti jer igrači Dinama do kraja sezone i nemaju neke velike motivacije.

Prije nekoliko dana vratar Modrih, Kelava, izjavio je da je njegova ambicija do kraja sezone ne primiti gol - taj plan izjalovio mu se već na prvoj prepreci - Dinamo je na svom terenu odigrao 1-1 sa Zagrebom u polufinalu kupa; Kelava je možda mislio samo na prvenstvene utakmice...

Ukoliko Čačić uspije motivirati svoju momčad da odigra s barem 50% snage protutunjat će Šibenikom uz 'hendikep', no ako uđu u utakmicu preopušteno i podcjenjivački mogli bi se naći u velikim problemima. Šibenik je na svom Šubićevcu u pravilu neugodan protivnik, a može li i Modrima otkinuti koji bod, pogledajte na kanalu Arena 1.