Prvi susret 25. kola MAXtv Prve lige igraju u petak popodne Lučko i Osijek. Oba sastava se trenutno nalaze u zoni ispadanja, što za Lučko i nije iznenađenje, no za Osijek to je ravno katastrofi. Nakon poraza u prošlom kolu od Intera uprava Osijeka razriješila je dužnosti trenera Bilića, te na klupu Osijeka postavila dobro poznato lice u Osijeku, Stanka Mršića. Prvu utakmicu pod Mršićevim ravnanjem Osijek je već odigrao - u polufinalu kupa igrali su protiv Cibalie, a probuđeni Osječani slavili su s 3-0 i tako došli na korak do prolaska u finale. No dobra premijera novog trenera Osijeka u kupu, dobit će na značenju tek ako Osječani izvuku povoljan rezultat na gostovanju kod Lučkog jer Osijeku doslovno gori pod nogama...

Lučko je u nastavku prvenstva zaigrao vrlo solidan nogomet i odigrao par dobrih utakmica - ovoga proljeća Lučko je izvukao remije protiv Splita i Slaven Belupa te pobijedio Cibaliu u gostima, što su rezultati za pohvalu. Nakon vrlo solidnog proljetnog izdanja Lučkog stječe se dojam da su Kruno Rendulić i njegovi suigrači mogli ostati u konkurenciji za ostanak u ligi da nisu imali tako katastrofalan start prvenstva kad su u prvih osam kola osvojili samo dva boda. U ovome trenutku nitko (osim Dinama) ne može unaprijed računati na bodove protiv Lučkog pa valja pohvaliti Rendulića i društvo za pravi sportski pristup.

Hoće li Lučko ostati neporažen i treće kolo za redom ili će Osijek do bodova spasa, pogledajte na kanalu Arena 2 ili putem PPV usluge.