Navigation Content
Greben

The Reef

Temeljen na istinitim događajima, 'Greben' je napeti triler o preživljavanju koji nameće pitanje - što biste vi učinili u takvoj situaciji?

INFO

RedateljAndrew Traucki

GlumciDamian Walshe-Howling, Zoe Naylor, Adrienne Pickering, Gyton Grantley

Sažetak

Kate (Zoe Naylor) s bratom Mattom (Gyton Grantley) i njegovom djevojkom Suzie (Adrienne Pickering) dolazi na australski Veliki koraljni greben, kako bi se susrela s bivšim dečkom Lukeom. Luke (Damian Walshe-Howling) zajedno s prijateljem Warrenom živi od dostavljanja brodova diljem svijeta. Na brod kojeg vraća u Indoneziju pozvao je svoje prijatelje na tjedno krstarenje. Luke i Kate ponovno započinju vezu, ali njihovi stari sukobi izbijaju na površinu.

U zoru, brod se odjednom prevrće. Svi se grozničavo bore kako bi se spasili na olupini. Luke zaključuje kako im najveće izglede za preživljavanje pruža plivanje do obližnjeg otoka. Krenuti u opasno more ili ostati na olupini? Troje ih se odlučuje za plivanje.

U moru postaju svjesni da ih vreba velika bijela psina...

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...