Navigation Content

Zbogom, Gary

Zbogom, Gary

Adieu Gary / Goodbye Gary

U zaboravljenom francuskom predgrađu zajednica izgubljenih i zaboravljenih duša živi u postindustrijskom okružju. Bivši tvornički radnici i njihova problematična djeca pokušavaju pomiriti prošlost s neizvjesnom budućnosti.

INFO

RedateljNassim Amaouche

GlumciJean-Pierre Bacri, Dominique Reymond, Yasmine Belmadi, Mhamed Arezki, Sabrina Ouazani

Sažetak

Prošlo je već dosta vremena otkako je izolirani grad, čiji je život bio organiziran oko rada u tvornici, izgubio većinu svojeg stanovništva. No, neki stanovnici svojevoljno su ostali u gradu jer je to mjesto gdje su se rodili i odrasli.

Tu je ostao Francis (Jean-Pierre Bacri), savjestan radnik koji održava postrojenje u kojem je radio cijeli život; njegov sin Samir (Yasmine Belmadi), koji se vratio kući nakon dugog izbivanja; susjeda Marie (Dominique Reymond) i njezin sin José (Alexandre Bonnin) koji je uvjeren da je njegov otac Gary Cooper.

Ovaj legendarni glumac zapravo bi se dobro uklopio u ovu opustošenu divljinu koja sve više nalikuje setu iz starog vesterna.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...