Navigation Content
K-9

K-9

Upoznajte dvojicu najopasnijih policajaca u gradu

INFO

GlumciKevin Tighe, James Belushi, Ed O'Neill, Koton , James Handy

Sažetak

Diler droge Lyman (Kevin Tighe) na piku ima detektiva Michaela Dooleya (James Belushi). Lyman je naručio likvidaciju policajca koji ga toliko uznemirava, no nije mogao pretpostaviti da će Dooley dobiti novog partnera, koji će svima doslovno pokazati zube.

Naime, Branningan (Ed O'Neill) kolegi Dooleyu dovede policijskog psa Jerryja Leea (Koton), koji je treniran za otkrivanje droge.


Koncem 80-tih, nakratko, Hollywood je otkrio novi policijski filmski koncept. Umjesto buddy filmova, producenti su odlučili zamijeniti jednog buddyja za psa, pa smo dobili buddy-dog filmove. Dovoljno je prisjetiti se 'Turnera i Hoocha' s Tomom Hanksom ili ove akcijske komedije koja je bila toliko popularna da je dobila još dva nastavka.

No od svih spomenutih buddy-dog komedija, najsmješnija ostaje 'K-9'. U liku policajca kojeg ništa ne može izbaciti iz takta (osim njega samog) jedan je od najpoznatijih svjetskih komičara James Belushi, a njemačkog ovčara Jerryja Leeja odlučno je odigrao, u to vrijeme zasigurno najpopularniji pseći talent Hollywooda, Koton.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...