Navigation Content

Moj život s gorilama

Moj život s gorilama

My Gorilla Life

Ovo je priča o Angelique Todd i njezinom inspirativnom životu u divljini s gorilama

INFO

Sažetak

Duboko u srcu džungle, jedna predana žena provela je čitavo desetljeće pridobivajući povjerenje gorila u šumama zapadnog Konga. Ništa je nije moglo odvratiti od njezine misije da nauči što je više moguće o ovoj ugroženoj životinjskoj vrsti. Ni ugriz kobre, malarija ili dengue groznica nisu je potjerali.

Zreli alfa mužjaci mogu težiti i do 200 kilograma i borit će se do smrti kako bi zaštitili svoje obitelji. Njoj je trebalo tri godine kako bi joj gorile dopustile da im priđe bez urlanja ili prijetnji, a još četiri godine su bile potrebne kako bi im mogla prići dovoljno blizu da ih može proučavati.

Sada, čitavo desetljeće kasnije, Angelique Todd prikupila je golemu količinu znanja o ovim impresivnim životinjama s kojima ljudi dijele zajedničke pretke, a istovremeno je lokalnoj zajednici pružila mogućnost za rad, zdravstvenu zaštitu i edukaciju. Najveće prijetnje za opstanak gorile su krivolov i uništavanje njihovog prirodnog staništa.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...