Deset kola ostalo je do kraja talijanskog nogometnog prvenstva, a Juventus, koji je gotovo cijele sezone bio prvi, zaostaje za Milanom četiri boda. Situacija je jasna - Conteov sastav mora pobijediti sve do kraja i nadati se da će Milanezi dva puta kiksati. Prije nekoliko dana Juve i Milan susreli su se po zadnji put ove sezone u uzvratnoj utakmici polufinala talijanskog kupa - u finale su prošli Torinezi, no Milan ih je dobio u regularnom dijelu utakmice - to je bio prvi poraz Juventusa (u 90 minuta) ove sezone.

U 29. kolu Juve ima nepredvidljivog protivnika - Inter, koji može odigrati utakmicu i na razini 'Novare' i na razini 'Napolia'... S obzirom da se proširila vijest da Sneijder vjerojatno neće biti spreman za ovaj susret i s obzirom da Inter i dalje vodi Ranieri, prije će biti da će crno-plavi pognutih glava iz Torina, nego uzdignuta čela... Talijanski 'stručnjak' kamenog lica - Ranieri, je u zadnjih par godina uspio uništiti sezonu i Romi i Juventusu, a sada i Interu - pravo je čudo da uopće dobiva prilike trenirati ovako ugledne klubove...

U zadnje vrijeme odlične partije u dresu Juventusa pruža crnogorski reprezentativac Mirko Vučinić - iako je zabio samo šest golova ove sezone, dodao je još devet asistencija, a za očekivati je na kraju sezone dvoznamenkasti broj i golova i asista, što je s obzirom na defanzivnu taktiku Juvea sasvim solidan rezultat.

Juventus više ne smije čekati i odigravati remije, nego mora jurnuti svim silama u napad jer mu samo pobjede produžuju nadu da do kraja sezone može dostići Milan. Juventus je u ovome trenutku puno uigranija, motiviranija  bolja momčad od Intera i nalazi se u ulozi jakog favorita, a hoće li i na terenu opravdati taj status, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge.