Navigation Content

Smrtonosni kontakt: Ptičja gripa

Smrtonosni kontakt: Ptičja gripa

Fatal Contact: Bird Flu In America

Virus ptičje gripe izazvat će pandemiju i uzdrmati temelje moderne civilizacije

INFO

RedateljRichard Pearce

GlumciJoely Richardson, Scott Cohen, Justina Machado

Sažetak

Dok se panika širi, guverner Virginije (Scott Cohen) u karantenu stavlja dijelove u kojima su zabilježeni slučajevi oboljelih, a federalne vlasti priznaju da nemaju cjepiva i zaliha antivirusnih lijekova. Dolazi do velikog društveno-ekonomskog kaosa, a uz nestašicu hrane i lijekova, isključenja struje i nerede na ulicama New Yorka, dolazi čak i do građanskog rata između država.

Pandemiju pokušava spriječiti doktorica Dr. Iris Varnack (Joely Richardson), a s vremenom joj to i uspije. No nakon nekog vremena guverner i doktorica dolaze do saznanja da su svi stanovnici jednog angolskog sela umrli.


Redatelj ovog filma Richard Pearce potpisuje režiju i pojedinih epizoda hit serija 'Medij' i 'CSI Miami', a ujedno je i član Odbora Akademije filmske umjetnosti i znanosti u odjelu dokumentarnog filma. Nominaciju za Emmy dobio je 1990. godine za mini seriju 'The Final Days'.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...