Nastavlja se žestoki ritam u MAXtv Prvoj ligi. Ovoga vikenda domaći prvoligaši odigrat će treću utakmicu u zadnjih sedam dana što je za naše prilike iznimno gust raspored. Kako je do kraja sezone ostalo za odigrati još osam kola, nema više vremena za oklijevanje - klubovi koji imaju jasnu ambiciju ostati u ligi moraju skupljati bodove...

Trenutno na tablici MAXtv Prve lige opasna zona se rasprostire sve do petog mjesta koje drži Lokomotiva - momčad s Kajzerice ima samo pet bodova više od Intera koji se nalazi ispod crte, što znači da čak devet sastava konkurira za dva mjesta koja vode u niži rang - trojka Varaždin, Karlovac, Lučko praktički je već ispala...

Jedan od susreta 23. kola gdje bi domaćin morao uzeti puni plijen je dvoboj Osijeka i Karlovca. Momčad iz Gradskog vrta nalazi se u lošoj formi i od pretendenta za igranje u Europi pretvorila se u kandidata za ispadanje. U sastavu Osijeka definitivno ima dovoljno kvalitete za osigurati prvoligaški status, no ove sezone u domaćoj ligi su i neki drugi parametri vrlo bitni..

Karlovac dolazi kao naručen Osječanima koji su u zadnjem kolu uzeli bod u Kranjčevićevoj i tako zaustavili seriju poraza. Prvoligaš sa četiri rijeke gotovo sigurno ispada iz lige, a u takvoj situaciji za očekivati je da će igrači Karlovca sa svakim narednim kolom gubiti motiv i 'radni elan' te će postajati lak plijen za motivirane protivnike. Sa tri boda protiv Karlovca puno će se lakše disati u Osijeku i može se reći da Babić i društvo u ovom susretu imaju imperativ pobjede!

Pogled na statistiku međusobnih susreta ova dva rivala otkriva nevjerojatnu činjenicu - Osijek još nikada nije pobijedio Karlovac! U pet do sada odigranih susreta Karlovčani su slavili četiri puta uz jedan remi. Hoće li Osijek napokon uspjeti pobijediti Karlovac pogledajte na kanalu Arena 2 ili putem PPV usluge.