Navigation Content

Ovdje na Zemlji

Ovdje na Zemlji

Here on Earth

Ovo ljeto pripada njima

INFO

RedateljMark Piznarski

Glumci Chris Klein, Leelee Sobieski, Josh Hartnett, Michael Rooker, Annie Corley, Bruce Greenwood

Sažetak

Mladić Kelley Morse (Chris Klein) s prijateljima posjeti gradić Hicksville, i zakvači se s 'lokalcima'. Dolazi do sulude utrke autima, čijom žrtvom postane mali restoran u vlasništvu obitelji mladića s kojim se Kelley posvađao.

Za kaznu, Kelley mora zajedno s protivnikom, Jasperom (Josh Hartnett), raditi na obnovi restorana sve dok ga ne dovedu u prijašnje stanje. Jasperova djevojka, Samantha (Leelee Sobieski), zbližava se s Kelleyjem, unatoč prvotnoj odbojnosti, i upravo kada stvari poprime romantičan tijek, dolazi do nove tragedije.


Za razliku od većine filmova namijenjenih mladima, 'Ovdje na Zemlji' ne zaobilazi sentimentalnost i patos. Ljubavna priča o bogatom mladiću koji počinje prepoznavati drugu stranu života, zahvaljujući jednoj naizgled običnoj djevojci, ispričana je s puno osjećaja.

Ovu potresnu dramu režirao je Mark Piznarski, filmaš koji je iskustvo stekao, između ostalog, i na snimanju popularne serije 'Everwood'. Pored mladih, obećavajućih imena, u filmu briljiraju Annette O'Toole i Bruce Greenwood, kao Samanthini roditelji, te uvijek impresivni Michael Rooker kao Jasperov otac.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...