Navigation Content
Bez obaveza

No Strings Attached

Emma je zauzeta liječnica koja se dosjetila savršenog sporazuma. Ponudila je najboljem prijatelju Adamu odnos s jednim pravilom – samo seks. No kad se iz seksa razvije nešto više, hoće li njihovo prijateljstvo opstati?

INFO

RedateljIvan Reitman

Glumci Natalie Portman, Ashton Kutcher, Kevin Kline, Cary Elwes, Greta Gerwig

Sažetak

U ovoj komediji Emma (Natalie Portman) i Adam (Ashton Kutcher) stari su prijatelji koji će jednog jutra seksom umalo sve upropastiti.

Kako bi zaštitili svoje prijateljstvo, sklapaju pakt kojim će svoj odnos zadržati isključivo seksualnim. To znači da nema ljubomore, očekivanja, svađa, cvijeća, tepanja. Smiju raditi što god žele, na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme, ali ne smiju se zaljubiti.

Pitanje je može li dvoje prijatelja spavati zajedno, a da im se ne dogodi ljubav. I može li njihovo prijateljstvo preživjeti?

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...