Navigation Content

Dynamo: Majstor nemogućega

Dynamo: Majstor nemogućega

Dynamo: Magician Impossible

Kralj magije proputovat će svijet iznenađujući svakoga koga susretne svojim uzbudljivim mađioničarskim trikovima

INFO

Sažetak

Priznat kao jedan od najuzbudljivijih britanskih mađioničara u zadnjih nekoliko desetljeća, 'Dynamo: Magician Impossible' je priča o običnom dječaku iz Bradforda koji živi neobičan život.

Kao i njegov djed prije njega, Dynamo je odrastao vježbajući precizno baratanje kartama razvijajući tako snažne mađioničarske vještine.

Ova četverodijelna serija prati 28-godišnjaka koji putuje svijetom, zapanjujući svakoga koga sretne, bio to međunarodno priznati nogometaš ili holivudski slavni glumac.

U prvoj epizodi, Dynamo će izvesti svoje spektakularno levitiranje u stilu Matrixa, te će izvesti neke trikove s rock legendom iz Manchestera Ianom Brownom. Ostali trikovi prikazani u serijal uključuju transportaciju mobitela u staklenu pivsku bocu, pretvaranje snijega u dijamante u austrijskim planinama, oživljavanje lepršavih leptira u slavnom holivudskom dvorcu Marmont.

U četiri epizode četvrte sezone pratimo Dynama na njegovim putovanjima u Francusku, Indiju i Sjedinjene Američke Države

Gdje god se pojavi, svojim jedinstvenim mađioničarskim trikovima, zbog kojih ljudi zinu od čuda, Dynamo će zapanjiti sve koje susretne.

U svakoj od epizoda gostuju i poznate osobe, članovi grupa Coldplay i One Direction, kantautor Sam Smith, te zvijezda Bollywooda, Irfan Khan.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...