Navigation Content

Mačke koje morate voljeti

Mačke koje morate voljeti

Must Love Cats

Emisija koja slavi fascinantne mačje lukavce i fascinantne ljude koji ih vole

INFO

Sažetak

Pripremite se za fanatičnu mačju avanturu s domaćinom opsjednutim mačkama i muzičarem Johnom Fultonom. Ova luda nova serija donosi nam divlje, čudesne i nježne susrete s mačjim svijetom.

Od mačaka koje su spasile život svojeg vlasnika pa do elegantnog života u mačjim hotelima, ova serija obuhvaća sve vezano uz mačke. Nudi nam čitav spektar mačjih priča upotpunjenih interesantnim činjenicama.

Niti jedna mačka neće biti zakinuta, od onih antičkih do modernih, od ogromnih do minijaturnih. Na svojim putovanjima John susreće šefa kuhinje koji kuha isključivo za mačke, najboljeg svjetskog modnog dizajnera za mačke, posjećuje Japan kako bi istražio ludi mačji svijet i kulturu te susreće ženu koja je na teškom putu da nauči mačiće plivati.

John je na misiji da dokaže kako je čitava Amerika prepuna ljubitelja mačaka i da su, zapravo, 'mačja' nacija.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...