Navigation Content
Djevojke

Girls

Nova sezona nagrađivane humoristične serije scenaristice, redateljice i glumice Lene Dunham o skupini djevojaka iz New Yorka te njihovim usponima i padovima dok žive punim plućima u svojim dvadesetima

INFO

RedateljLena Dunham

GlumciLena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke, Zosia Mamet, Adam Driver, Christopher Abbott

Sažetak

Lena Dunham vraća se s trećom, nestrpljivo iščekivanom sezonom svoje Emmyjem i Zlatnim globusom nagrađene humoristične serije. Prateći nezgode skupine prijatelja u dvadesetim godinama u New Yorku, serija se usredotočuje na Hannu Horvath i njezine razne anksioznosti, komplekse i nesigurnosti dok se približava srednjim dvadesetima.

U trećoj sezoni Hannah je u ozbiljnoj vezi s Adamom, a njih dvoje svili su zajedničko gnijezdo u Hanninu stanu. Hannah također pokušava rehabilitirati svoju spisateljsku karijeru i usredotočuje se na to da izruči svoju elektronsku knjigu svom ekscentričnom izdavaču.

Marnie (Allison Williams) se prilagođava životu nakon naglog i traumatičnog prekida s Charliejem (Christopher Abbott) i precizno radi na tome da izgradi život koji smatra da zaslužuje.

Blizu diplome, ponovno slobodna Shoshanna (Zosia Mamet) osmisli plan kako bi stvorila (barem na papiru) zdravu ravnotežu između tulumarenja i učenja.

Nastavljajući svoj niz ometanja života svih oko sebe, Jessa (Jemima Kirke) se pojavi i sklopi neobično prijateljstvo s napadnom očinskom figurom.

Tijekom 12 epizoda ove sezone prijateljstvo između djevojaka krhkije je nego ikad prije, dokazujući da je žensko prijateljstvo također vrsta ljubavne veze. Kao i uvijek, ljubav, život, seks i smrt mogu poremetiti zaobilazan put k zrelosti – i pojave se kad najmanje očekujete.

zatražite hbo odmah

 

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...