Hokejaši Medveščaka više nemaju izbora: u naredne tri utakmice moraju pobjeđivati ukoliko žele participirati u finalu doigravanja. Okrnjeni suspenzijama, načeti ozljedama i virozama, već večeras moraju ići na sve ili ništa protiv gostiju iz Klagenfurta.

Frank Banham i Joel Prpic suspendirani, Gal Koren i Alan Letang ozljeđeni, Tomislav Zanoški 'načet', Vjačeslav Truhno i David Brine još skupljaju snagu koju im je oduzela viroza, to je u najkraćim crtama aktualni problem Medveščaka u slaganju rostera za večerašnju polufinalnu utakmicu doigravanja protiv KAC-a. Nemojmo se zavaravati, već samo bez suspendiranog dvojca 'medvjedi' su znatno oslabljeni, a kamoli onda uz sve ostale probleme. A riječ je o petoj utakmici međusobnog sraza koji Zagrepčani jednostavno ne smiju izgubiti.

Nimalo ne sumnjamo da je na Domu sportova već izvješena bijela zastava. Štoviše, zagrebački oklopnici svjesni su da više ne smiju odigrati kao u utorak u Kleganfurtu, da si ne smiju dopustiti reakcije na sudačke nepodopštine i provokacije suparnika, te da je rezultat 3:1 u korist KAC-a, da ih svaki novi eventualni poraz automatski izbacuje iz daljnje borbe za finale Ebela. I znamo da im ne pada na pamet predati se!