Navigation Content

Ljubavne igre

Ljubavne igre

Playing by Heart

Mozaična priča o životima i ljubavnim vezama jedanaestero ljudi koji se nenadano isprepliću

INFO

RedateljWillard Carroll

Glumci Angelina Jolie, Sean Connery, Gena Rowlands, Gillian Anderson, Madeleine Stowe, Dennis Quaid, Ryan Phillippe

Sažetak

Joan (Angelina Jolie) mlada je, lijepa, darovita i nesposobna da zadrži muškarca do kojega joj je stalo. Iza sebe ima niz površnih i propalih veza. Kad upozna Keenana (Ryan Phillippe), iznenađena je što on odbija svaku intimniju vezu.

Gracie (Madeline Stowe) jednom se na tjedan, subotom, nalazi sa svojim ljubavnikom Rogerom (Anthony Edwards) u hotelskoj sobi. Ona misli da više ne voli svog muža, ali s Rogerom ne želi ništa više od tjednog seksa, a Roger, koji voli svoju ženu, želio bi s Gracie ipak nešto više.

Paul (Sean Connery) i Hannah (Gena Rowlands) u braku su 40 godina, no Hannah je ljubomorna na izvanbračnu vezu koju je Paul imao dvadeset i pet godina ranije. Paul je bolestan i neće još dugo živjeti.

Hugh (Dennis Quaid) lunja barovima i izmišlja priče o svojoj nesretnoj obiteljskoj situaciji. Hugh je Graciein muž.

Meredith (Gillian Anderson) je uspješna i darovita kazališna redateljica. Trent je jedini muškarac koji nakon dugo vremena uspijeva probiti dio čvrstog zida koji je oko sebe podigla...

Film je strukturiran mozaično, tako da pratimo isprepletene, ali nepovezane, priče pojedinih parova, čak su i 'poglavlja' nazvana imenima likova čija priča slijedi. No pri kraju filma - i pri kraju tjedna tijekom kojega se radnja zbiva - otkrivaju se uzajamne veze među svim likovima u filmu, a mozaik postane potpuno jasan.

Redatelj i scenarist Willard Carroll poznati je televizijski autor, osvojio je više Emmyja i drugih nagrada za igrane i animirane filmove i serije za djecu. Film je bio nominiran za Zlatnog medvjeda u Berlinu 1999. godine, a Angelina Jolie, tada dvadesetrogodišnjakinja, osvojila je 1998. nagradu američkih kritičara za najbolju mladu glumicu.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...