Navigation Content

Do posljednjeg zbora

Do posljednjeg zbora

Do posljednjeg zbora

Sanja Doležal, Vladimir Kranjčević i Dražen Siriščević članovi su žirija glazbenog serijala koji nam predstavlja amaterske zborove, samo neke od tisuća ljudi iz cijele Hrvatske koji su otkrili radost pjevanja i zajedništva

INFO

Sažetak

I ove će godine gledatelji i stručni žiri odabrati omiljeni zbor u Hrvatskoj, zbor koji će svojim izvedbama pokazati kvalitetu i radost zajedničkog pjevanja. Na audiciji na koju su bili pozvani svi amaterski zborovi u Hrvatskoj žiri, u sastavu Vladimir Kranjčević, Sanja Doležal i Dražen Siriščević, odabrao je 15 zborova.

To su: Josip Vrhovski iz Nedelišća, Gospel ansambl Agape iz Zagreba, Antonio Gandusio iz Rovinja, Glazbena škola Ivana Lukačića iz Šibenika, Zoranić iz Zadra, Ženska opća gimnazija iz Zagreba, Arete iz Konjščine, Gimpl iz Ravne Gore, Gimnazija Josipa Slavenskog iz Čakovca, Glazbena škola u Novskoj, Bijaćka vila Kaštela, Singrlice iz Samobora i Karlovca, Čipkice iz Zagreba, Srednja škola Mate Balote iz Poreča i Klasična gimnazija Ivana Pavla II iz Zadra.

U trima kvalifikacijskim emisijama, koje ćemo prikazati u ožujku, od 15 zborova žiri će odabrati njih 6 koji nastavljaju natjecanje.

U emisijama u travnju natjecanje će napuštati po jedan zbor o čemu će odlučivati žiri i glasovi gledatelja, a u završnoj emisiji 27. travnja samo će gledatelji odlučiti koji ih je zbor zadivio svojim nadahnutim nastupima.

Prošle sezone zborovi su pokazali kvalitetu, srčanost, strast i radost zajedničkog pjevanja, često zaboravljajući da je riječ o natjecanju te su zajedničkom pjesmom i druženjem oduševljavali publiku u studiju i gledatelje pred televizijskim ekranima. Emocija i napetosti neće nedostajati ni ove sezone. Bez obzira iz kojeg kraja Hrvatske dolaze, postoje li pedesetak godina ili su se tek okupili, svima je zajedničko da uživaju u pjesmi i druženju i da svoju ljubav žele podijeliti s drugima.

U prvoj emisiji nastupaju: Gimnazija J. Slavenski iz Čakovca, Bijaćka vila Kaštela, Singrlice iz Samobora i Karlovca, Klasična gimnazija Ivana Pavla II iz Zadra i Arete iz Konjšćine.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...