Navigation Content
Rambow sin

Son of Rambow

Na ulicama Britanije vodi se prava igra!

INFO

RedateljGarth Jennings

GlumciBill Milner, Will Poulter, Jessica Hynes, Neil Dudgeon, Anna Wing, Tallulah Evans

Sažetak

Will (Bill Milner) najstariji je sin obitelji Proudfoot koja sebe doživljava uzvišenom, kao da je odabrana od samog Boga, te živi po posebnom moralnom kodu. Oni ne gledaju televiziju niti slušaju glazbu i ne druže se s drugim ljudima.

No kada se Will Proudfoot i Lee Carter (Will Poulter) sasvim slučajno susretnu na hodniku škole, Lee predloži Willu da zajedno snime akcijski film iz kućne radinosti, inspiriran 'Rambom' Sylvestera Stallona. Will, koji inače živi prema strogom kršćanskom odgoju, sretan je što će se konačno malo zabaviti!


Djelomično autobiografska priča autora i scenarista Garetha Jenningsa ('Vodič za autostopere kroz galaksiju') o dvojici dječaka smještena je u engleski gradić s početka 80-tih, kada su prijatelji odlučili napraviti film po uzoru na akcijskog junaka Ramba.

No prvenstveno, ovo je komedija o prijateljstvu dvojice dječaka različitih obitelji i odgoja te pogleda na svijet. Kroz njihov odnos upoznajemo povijest jednog vremena i prostora s početka 80-tih, popularne i apsurdne trendove (razmjena studenata), no ono što je važnije, kako djeca kroz igru uče o odanosti, što znači pronalaženje uzora, te istovremeno proispitivaju tradicionalnih vrijednosti i vjerovanja.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...