Navigation Content
Živo meso

Carne trémula

Izvrsna krimi-melodrama velikog Pedra Almodóvara o sudbinama petero nesretnih ljudi bazirana na romanu Ruth Rendell

INFO

Redatelj Pedro Almodovar

GlumciJavier Bardem, Francesca Neri, Liberto Rabal, Ángela Molina, José Sancho

Sažetak

Godine 1970. u Madridu prostitutka u autobusu rodi sina. Dvadeset godina poslije isti taj sin, Victor (Liberto Rabal), nalazi se u zatvoru zbog sudjelovanja u pucnjavi u kojoj je nastrijeljen policajac David (Javier Bardem).

Ta nemila epizoda dogodila se dok je pokušavao na silu privući pozornost Elene (Francesca Neri), djevojke koju je tjedan dana prije upoznao u disko-klubu i s kojom želi nastaviti vezu. Elena je izvadila pištolj koji je slučajno opalio.

Dvojica policajaca, David i Sancho (José Sancho), stigla su na mjesto zločina, a u gužvi koja je uslijedila David biva nastrijeljen i osuđen na invalidska kolica do kraja života.

Dok David ponovno gradi svoj život i postaje svjetski poznat paraatletičar, Victor provodi vrijeme u zatvoru učeći za diplomu.

Nakon šest godina Victor izlazi iz zatvora te saznaje da mu je majka nedavno umrla. Na groblju na kojem je pokopana Victor ugleda Davida i njegovu sadašnju ženu Elenu na nekom pogrebu. Ogorčen zbog gubitka šest godina života, Victor planira osvetu Davidu i Eleni.

No, i David je jednako neprijateljski raspoložen prema Victoru, pa kada Victor započne vezu sa Sanchovom suprugom, ugleda priliku da izravna račune...

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...