Ovoga vikenda igra se 21. kolo MAXtv Prve lige, a susret u kojem ne bi smjelo biti nikakve rezultatske neizvjesnosti je onaj između Lučkog i Dinama. U jesenskom dijelu sezone Dinamo je dobio Lučko s minimalnih 1-0, pa evo prilike da Modri poprave loš dojam iz prvog susreta i još malo podignu gol razliku.

Lučko će, po svemu sudeći, biti prolaznik kroz prvu ligu jer kako je poznato ove sezone, ispada pet najlošije plasiranih klubova, a Lučko će zasigurno biti među njima. U dosadašnjem dijelu sezone družina iz Lučkog sakupila je šesnaest bodova, a uspjeli su tri puta pobijediti. U prvom ovosezonskom susretu protiv Modrih primili su samo jedan gol, a kad bi i ova utakmica tako završila, sigurno bi bili sretni...

Dinamo je prije par dana igrao uzvratni susret četvrtfinala hrvatskog kupa protiv Istre, a ono što je trebala biti šetnja pretvorilo se u triler! Regularni dio susreta završio je rezultatom 1-1 - kao i u prvom susretu u Puli, pa je putnika u polufinale valjalo dobiti izvođenjem jedanaesteraca, a lutrija je otišla na stranu Zagrepčana. Dinamo je u prvom dijelu igrao solidno i stvarao šanse, no ponovo je bilo puno nedorečenosti. Solidnu partiju je pružio Alispahić koji je bio i jedini Dinamov strijelac u ovom susretu. Alispahić je početkom sezone zadobio ozljedu zbog koje ga dugo nije bilo u sastavu, no čini se da se vratio i počeo igrati na pravoj razini.

Kolika je razlika u kvaliteti između Lučkog i Dinama nije potrebno spominjati, pa bez obzira na formu Modrih, ovoga puta valja očekivati golijadu. Koliko može Lučko izdržati protiv najboljeg sastava MAXtv Prve lige pogledajte na kanalu Arena 2 ili putem PPV usluge.