Navigation Content

Praznici s April

Praznici s April

Pieces of April

Katie Holmes u ulozi buntovne djevojke koja pokušava organizirati obiteljski ručak na Dan zahvalnosti

INFO

RedateljPeter Hedges

Glumci Katie Holmes, Oliver Platt, Patricia Clarkson, Alison Pill, John Gallagher Jr, Derek Luke

Sažetak

April (Katie Holmes) je crna ovca u obitelji koja se nikada nije slagala sa ostalim članovima, a posebno s majkom Joy (Patricia Clarkson). Joy je sada smrtno bolesna i April joj se želi nekako približiti, pa poziva čitavu obitelj na večeru za Dan zahvalnosti u svoj neugledni stančić u siromašnom dijelu New Yorka, gdje živi s dečkom Bobbyjem (Derek Luke).

Dok tata, mama, brat, sestra i baka putuju iz Pennsylvanije za New York, April, koja nije baš vješta kuharica, traži pomoć u svojoj zgradi i prolazi kroz niz urnebesnih situacija, a sve u želji da što bolje organizira možda posljednji obiteljski susret 'u punom sastavu'.

Njezin otac Jim (Oliver Platt) nada se najboljem, dok njegova supruga otvoreno sumnja da će sve proteći u najboljem redu.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...