Navigation Content

Tragom medvjeda

Tragom medvjeda

Bear Nomad

Ekolog Chris Morgan odlazi na Aljasku, jedno od najvećih staništa medvjeda na svijetu te nam donosi zanimljiva otkrića o ovim fascinantnim životinjama!

INFO

Sažetak

Pripremite se za vožnju života dok istraživač medvjeda, avanturist te konzervator i ekolog Chris Morgan odlazi na motorističku odiseju duboko u divljinu Aljaske.

Medvjedi su snažna i moćna, inteligentna, kompleksna, no vrlo neshvaćena stvorenja, a Aljaska je jedno od posljednjih mjesta na Zemlji koja je dovoljno divlja da bi medvjedi opstali. Chris Morgan je posvetio pola svojeg života kako bi proučavao i spasio medvjede.

Više od godinu dana Chris će živjeti među najdivljijim bićima na svijetu, potpuno će utonuti u njihovo okruženje i otkriti nam svijet kojem nikad prije nije svjedočio, donijet će nam intimne portrete tri sjevernoameričke medvjeđe vrste: smeđeg, crnog i polarnog medvjeda.

Tijekom teških 5000 kilometara puta, Chris će otkriti nevjerojatnu otpornost i prilagodljivost medvjeda u pet različitih i surovih aljaških eko-sustava: obalnom, urbanom, planinskom, u tundri te na vječnom snijegu i ledu.

 

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...