Navigation Content

Survivor

Survivor

Survivor

Kroz jedan od najpopularnijih showova na svijetu o preživljavanju u divljini vodit će nas Marijana Batinić i Andrija Milošević

INFO

Sažetak

Vruća Kostarika proteklih je mjeseci bila novi dom za 18 natjecatelja spremnih gledateljima pokazati da adrenalinski pothvati, potraga za hranom, paljenje vatre, te zakulisne taktike, svađe, sklapanja i razvrgavanja saveza, ljubavi i suze, ne znače ništa ako je volja za preživljavanjem slaba ili gotovo nikakva.

Kroz emisije snimane pod vrelim tropskim suncem Kostarike vodit će nas Marijana Batinić i Andrija Milošević, koji su s natjecateljima proveli sve mile i nemile trenutke.

Okruženi s nekoliko nacionalnih parkova, na čijim plažama nema nikog i ničeg osim neukroćene prirode, i gdje su potpuno izolirani od ostatka svijeta i civilizacije, 18 natjecatelja snalazilo se bez svega na što su inače navikli. Već prvi dan naših kandidata bio je više nego uzbudljiv! Borili su se s nemirnim Pacifikom dok su došli do lokacije na kojoj je započela avantura života.

Koliki su timski igrači kandidati su pokazali već pri dolasku - nisu bili previše spremni pomoći jedni drugima u savladavanju prvih izazova, već se svatko brinuo za sebe! Paljenje vatre, nalaženje skloništa daleko od civilizacije, samo su početak zapleta.

Borba s hirovitom prirodom, za hranu i krov nad glavom, neslaganja i svađe s drugim natjecateljima, kao i osobne drame, svakodnevno su zagorčavali život popularnim natjecateljima iz regije, a njihova izdržljivost, smjelost, snalažljivost i volja su neprestano bile na kušnji.

Kostariki (costa rica – bogata obala) ime su dali Španjolci zbog obilja zlata kojim se kitilo domorodačko stanovništvo koje je tamo zatekao Kolumbo. Budući da Kostarika, između ostalog, obiluje i mnogobrojnim vrstama banana, natjecateljima je to bio jedan od osnovnih izvora hrane i vitamina – kad su ih se mogli dočepati. Susreti s divljim životinjama tog podneblja kao i kukcima i gmazovima, također su im postali svakodnevica, no kako su se nosili sa svojim letećim, gmizavim, krznatim, pernatim i drugim 'sustanarima' tek ćemo vidjeti!

A neustrašivih 18 natjecatelja su: Ava Karabatić, Neven Ciganović, Martina Vrbos, Maja Lena Lopatny, Radovan Stošić , Aleksandra Grdić, Mia Begović, Sebastian Fleiss, Aleksandra Nakova, Jelena Maćić, Kristina Bekvalac, Marko Karadžić, Milan Gromilić, Nikola Šoć, Ognjen Kajganić, Stanija Dobrojević, Žare Berber i Vladimir Vuksanović.

'Survivor' je postao jedan od najpoznatijih TV showova na svijetu, koji se prikazuje u više od 35 zemalja, a čak više od 25 zemalja proizvodi svoje vlastite inačice. 'Survivor' je na vrhovima top lista gledanosti u zemljama u kojima se prikazuje, što ne čudi budući da se pred kandidate stavljaju veliki izazovi.

Natjecatelji su raspoređeni u dva suparnička plemena i na poseban se način obavještavaju o vremenu i mjestu izvršavanja zadatka. Cilj svih kandidata je osvojiti imunitet i spasiti se od izbacivanja iz daljnjeg natjecanja. Izazovi podrazumijevaju rješavanje različitih problema, timski rad, testiranje izdržljivosti, oštroumnosti, ali prije svega snagu volje. Težina zadataka progresivno raste tijekom trajanja showa da bi se došlo do konačnog pobjednika svih izazova.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...