Navigation Content

Obijači sefa

Obijači sefa

Safebreakers

Serijal pun akcije u kojem se dva tima natječu tko je veći inženjerski genijalac. Moraju izraditi vozilo u roku dva dana, a treći dan se utrkivati u njima!

INFO

Sažetak

Brza i luda serija u kojoj originalna ideja i domišljatost odlučuju o pobjedniku. U svakoj epizodi dva inženjerska tima za dva dana moraju napraviti vozilo u kojem će se trećeg dana utrkivati.

Bore se za nagradu od 5000 funti koje su zaključane u sefu. Sve što trebaju učiniti kako bi osvojili novac jest da otvore sef, ali je problem u tome što se taj sef nalazi na nepristupačnoj lokaciji.

Natjecatelji su u žurbi da naprave vozilo koje će ih odvesti do sefa i nagrade. Trećeg dana kreće trka, a usput sakupljaju brojeve kombinacije za otvaranje sefa. Prvi tim koji prijeđe zadanu rutu dobiva priliku razbiti šifru sefa.

Naprave koje se mogu izraditi su amfibijsko vozilo, bager, vatrogasna kola i tenk!

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...