Navigation Content

Vjenčani, samci, ostalo

Vjenčani, samci, ostalo

Married Single Other

Ništa nije tako jednostavno kao reći 'Uzimam'

INFO

RedateljDeclan Lowney, Charles Martin

GlumciShaun Dooley, Lucy Davis, Dean Lennox Kelly, Amanda Abbington, Ralf Little, Miranda Raison

Sažetak

Seksi, duhovita i bolno iskrena BBC-jeva drama o tri para koji pokušavaju dokučiti što u današnjem svijetu doista znači 'biti par'.

Ljubav je lako naći, ali teško ju je zadržati. Šestero prijatelja otkrivaju kako je teško živjeti s voljenom osobom, ali isto tako i bez nje. Kad kompromis postaje žrtva i kada se to pretvara u rastavu?

Lillie (Lucy Davis) i Eddie (Shaun Dooley) nisu vjenčani, ali žive u sretnoj zajednici već 16 godina. Imaju dva sina: tipično mrzovoljnog tinejdžera Harryja i 12-godišnjeg Joea čiji je kvocijent inteligencije viši nego cijele obitelji zajedno. Lillie ne želi ništa mijenjati, no Eddiejeva je najveća želja staviti prsten na ruku i potpisati se na vjenčani list.

Iako Clint (Ralf Little) i Abbey (Miranda Raison) nisu pravi par, u nečemu su ujedinjeni: Abbey se žestoko protivi spavanju s Clintom, a on je istom žestinom želi odvući u krevet. Prijatelji ga od milja zovu 'Kralj nemorala' jer kod žena uvijek postiže ono što želi. Na drugi spoj ne poziva nijednu. No kad upozna lijepu i simpatičnu Abbey, koja ne pada na njegov šarm, čini se da je našao sebi ravnu. Može li vuk promijeniti ćud, pogotovo kad su mu lijepe žene takva slabost?

Treći su par Babs (Amanda Abbington) i Clintov brat Dickie (Dean Lennox Kelly). Iako su obojica zgodni muškarci, tu svaka sličnost prestaje. Dickie nema ni trunku Clintove ambicije. Šarmantan je, ali lijen i nepromišljen. Babs, koja radi kao dječja psihologinja, često svoju stručnost primjenjuje na mužu. Njihova je veza čvrsta, puna naboja i trajna. Doduše, trajna je samo u krevetu. Na svim ostalim životnim razinama njih su dvoje prava suprotnost.

U ovoj priči o ljubavi, strasti, patnji i tragediji šestero prijatelja nastoje shvatiti što znači 'živjeti zauvijek sretno' i zašto uvijek želimo ono što ne možemo imati.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...