Navigation Content

Pravila privlačnosti

Pravila privlačnosti
PET u 22:30FOXMovies

Laws of Attraction

Usred mnoštva brakorazvodnih parnica, dvoje odvjetnika uspjelo je pronaći ljubav

INFO

RedateljPeter Howitt

GlumciPierce Brosnan, Julianne Moore, Parker Posey, Michael Sheen, Frances Fisher, Nora Dunn, Heather Ann Nurnberg

Sažetak

Audrey Woods (Julianne Moore) uspješna je njujorška odvjetnica za brakorazvodne parnice. Živi sama, te, iako je vrlo privlačna, nepovjerljiva je prema muškarcima za razliku od mladolike majke (Frances Fisher).

Daniel Rafferty (Pierce Brosnan), također uspješni njujorški odvjetnik za rastave, sve je što Audrey prezire: nemaran, neuredan, šlampav, kasni, nepouzdan je i nepredvidiv. Ali je istodobno jedini odvjetnik koji nikad nije izgubio spor. Što je još važnije - neodoljiv je. Audrey toga, naravno, nije svjesna, pa se čudi kad iskusno oko njezine majke primijeti znakove obostrane privlačnosti.

No, Daniel i Audrey naći će se na protivničkim stranama u velikoj parnici dvoje slavnih ljudi, pop-pjevača Jamisona (Michael Sheen) i njegove supruge, modne dizajnerice Serene (Parker Posey). Slučaj će ih odvesti u irski dvorac i na godišnju proslavu legende o dvoje ljubavnika, na kojoj se pleše i pije, a kad su svi dovoljno pijani, moguća su i vjenčanja.


Film 'Pravila privlačnosti' uistinu je šarmantna, duhovita i inteligentna romantična komedija žustrog tempa, izvrsnih dijaloga i zabavne priče. A na sve to, tu je i dvoje izvrsnih glumaca, Julianne Moore i Pierce Brosnan, idealno izabranih za uloge dvoje podjednako jakih i podjednako privlačnih protivnika.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...