Navigation Content
Cimerica

The Roommate

Ubrzo nakon dolaska u školu Sara se sprijatelji s cimericom Rebeccom. Ali Sara se ubrzo suoči sa strašnom istinom da je njezina nova prijateljica opsesivna i neuravnotežena… a možda čak i ubojica!

INFO

RedateljChristian E. Christiansen

GlumciMinka Kelly, Leighton Meester, Cam Gigandet, Aly Michalka, Danneel Ackles, Frances Fisher

Sažetak

Sara (Minka Kelly), mlada nadarena studentica dizajna iz Iowe, doseli se u Los Angeles željna upoznati grad i započeti studij. Zgodna, vrckava i znatiželjna, Sara šarmira svoje kolege iz doma, pogotovo dodijeljenu joj cimericu Rebeccu.

Rebecca (Leighton Meester), imućna djevojka iz Pasadene, odmah postane Sarina zaštitnica upoznavši je s kulturnim znamenitostima grada i posuđujući joj prepun ormar dizajnerske odjeće. Ali dok se Sara sprijateljuje sa sve više ljudi iz kampusa, kao što je partijanerica Tracy (Aly Michalka), Rebecca se zatvara u sebe i namrgođeno kritizira društveni život svoje cimerice.

Kad se Sara zaljubi u Stephena (Cam Gigandet), a njezina mentorica i uspješna dizajnerica Irene (Danneel Ackles) dođe u grad, ona ima sve manje vremena za druženje s Rebeccom koja čvrsto odluči imati Saru samo za sebe. Rebeccino čudno ponašanje uzbuni Saru kad posumnja da Rebecca sabotira njezine ostale veze.

Kad Sara nevoljko pristane s Rebeccom otići na večeru za Dan zahvalnosti u raskošnu kuću njezinih roditelja, ondje otkrije tajnu koja je uvjeri da mora odmah napustiti cimericu i useliti se Stephenu. Ali dok se Sara pokušava udaljiti od bivše cimerice koja je sve više opsjednuta njome, Rebeccino ponašanje postane nasilno i izvan kontrole, a njihov konačni sukob postaje neizbježan.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...