U zabačenom selu u Pennsylvaniji Ned Larson, umirovljeni profesor i povučeni izumitelj, pogiba u eksploziji u vlastitu domu. Nedugo nakon toga novinarka Eve Pretson (Emmanuelle Vaugier) uspijeva se izbaviti iz obližnjeg zapaljenog auta. Pati od potpunog gubitka pamćenja: ne sjeća se tko je ona ni što se događalo prije nesreće. Slaba i dezorijentirana, zastaje na benzinskoj crpki da bi potražila pomoć, no postaje svjedokom ubojstva lokalnog mehaničara.

U očajničkoj potrazi za odgovorima Eve počinje povezivati događaje iz svoga života, no što više otkriva, sve je više obuzima strah. Istražujući svaki trag na koji naiđe, Eve u svojoj lisnici otkriva posjetnicu koja pripada motivacijskom govorniku Harryju Griggsu (Anthony Lemke). Detalji o sljedećem seminaru koji održava rukom su ispisani na poleđini.

Može li joj on reći tko je ona? Kad ga pronađe u hotelu, on ljutito odbija njezine molbe za pomoć i ostavlja je da se suoči s dvojicom ubojica s benzinske crpke. Eve se daje u bijeg, no ubojice je slijede...