Navigation Content
Hostel

Hostel

Troje nesretnih mladih turista u potrazi za zabavom upadaju u istočnoeuropsku noćnu moru

INFO

RedateljEli Roth

GlumciDerek Richardson, Jay Hernandez, Eythor Gudjonsson, Barbara Nedeljakova, Jan Vlasák

Sažetak

Dvojica kolega s fakulteta Josh (Derek Richardson) i Paxton (Jay Hernandez) te njihov prijatelj s Islanda Oli (Eythor Gudjonsson), kojeg su upoznali na svojim putovanjima, putuju Europom te se zaustave u Amsterdamu u potrazi za pićem, drogama i, nadaju se, seksom.

Ondje im drugi putnici savjetuju da im sljedeća postaja svakako bude Bratislava: Slovakinje su, navodno, lude za strancima, osobito Amerikancima. Nadajući se jeftinom dobrom provodu, dolaze u bivši sovjetski blok. No, kad shvate da su samo potencijalne žrtve međunarodnoga zločinačkog kruga koji proizvodi snuff-filmove, već je prekasno.


U prvom tjednu prikazivanja u kinima Sjeverne Amerike film je zaradio 19,5 milijuna dolara čime je postao film s najvećom zaradom tog vikenda. Režiju potpisuje slavni redatelj ovog žanra Eli Roth.

Ovaj horor je nominiran za 'Saturn' u kategoriji najboljeg filma 2007. godine. Film je osvojio nagradu Empire.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...