Navigation Content

Spartak: Osveta

Spartak: Osveta
ČET u 01:25CineStarTV

Spartacus: Vengeance

Nakon krvavog bijega iz Bacijatove kuće, pobuna gladijatora počinje tjerati strah u srce Rimske Republike

INFO

RedateljBrendan Maher

GlumciLiam Mcintyre, Manu Bennett, Peter Mensah, Dustin Clare, Lucy Lawless

Sažetak

Nakon krvavog bijega iz Bacijatove kuće kojim je završila serija 'Spartak: Krv i pijesak', pobuna gladijatora se nastavlja i počinje tjerati strah u srce Rimske Republike u seriji 'Spartak: Osveta'.

Gaj Klaudije Glaber i njegove rimske čete poslani su u Capuu da potuku rastuću vojsku oslobođenih robova na čelu sa Spartakom prije nego što izazovu još veću štetu. Spartak mora odlučiti hoće li utažiti svoju osobnu potrebu za osvetom nad čovjekom koji je osudio njegovu ženu na ropstvo i kasniju smrt, ili prinijeti veće žrtve neophodne da se njegova rastuća vojska ne raspadne. 

Prepuna krvlju okupane akcije, erotične seksualnosti, opačina i junaštva po kojima je postala prepoznatljiva, priča o Spartaku nastavlja se u epskom stilu.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...