Navigation Content
Alibi

The Alibi

Lažni alibi Stevea Coogana bi mogao koštati glave

INFO

RedateljMatt Checkowski, Kurt Mattila

GlumciSteve Coogan, Rebecca Romijn, Jerry O'Connell, Deborah Kara Unger, Ken Kerman, Aimee Garcia, Jon Polito

Sažetak

Pokvarenjak Ray Elliot (Steve Coogan) službeno se bavi istraživanjem tržišta, npr. objavom statističkih podataka kako su svaki četvrti muškarac i svaka deseta žena preljubnici, no zapravo to je samo krinka za kompaniju koja daje alibi osobama koje varaju svoje bračne drugove. Koliko god i taj posao bio nemoralan, Ray je negdje odlučio povući crtu pa tako ne daje alibi onima koji počine kriminalno djelo.

No kada Wendell (James Mardsen), razvratni sin njegovog bogatog klijenta Roberta Hatcha (James Brolin), u mazohističkoj seksualnoj igrici slučajno ubije svoju ljubavnicu, Ray prekrši pravilo i odluči očistiti sobu i sakriti tijelo djevojke.

Upletenom u slučaj preko glave, zajedno sa svojom lijepom asistenticom Lolom (Rebecca Romijn), Rayu će se za vratom naći policija, koja traži žrtvino tijelo, te njezin dečko, koji je želi osvetiti. I dok je Wendell bijesan jer je Ray rekao njegovom ocu Robertu za ubojstvo, Robert želi ubiti Raya i šalje plaćenog ubojicu...

Najjača karika ovog neo-noir filma, svakako je vrsni i jedan od najznačajnih britanskih komičara zadnjih petnaestak godina - Steve Coogan. Oni koji prate Cooganovu karijeru svakako ga najbolje poznaju kao Alana Patridgea iz istoimene britanske serije ili možda Saxondalea iz istoimene serije novijeg datuma.

No, Coogan je i filmski glumac koji je nastupio u holivudskim blockbusterima poput „Put oko svijeta za 80 dana“ ili „Noć u muzeju“, ali i britanskim, od kojih je nemoguće ne istaknuti njegov odličan portret legendarnog glazbenog TV voditelja, novinara i gurua mančesterske scene – Tonyja Wilsona u „24 hour party people“.

Ne smijemo zaboraviti Rebeccu Romijn, Jamesa Mardsena i Jamesa Brolina, koju su također odradili odličan posao, u ovoj neobičnoj drami koja će vas iznenaditi, zabaviti, ali i dobro nasmijati.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...