Navigation Content

Savršeni učinak

Savršeni učinak

The Perfect Score

Proći ispit za upis u srednju školu težak je zadatak. Još je teži ukrasti ga

INFO

RedateljBrian Robbins

GlumciErika Christensen, Chris Evans, Scarlett Johansson, Bryan Greenberg, Leonardo Nam, Darius Miles, Matthew Lillard

Sažetak

Šestero tinejdžera odučilo je ukrasti rješenja ispita o kojem ovisi njihov upis u srednje škole. Kyle (Chris Evans) želi postati arhitekt, no njegove ocjene nisu dovoljno dobre za upis u prestižnu školu. Mattyju (Bryan Greenberg) je srce slomljeno nakon što nije primljen u školu koju pohađa njegova djevojka.

Annu (Erika Christensen) roditelji pritišću da briljira u svim predmetima koje je ikada pohađala te da zaboravi na druženje s dečkima. Desmond (Darius Miles) je košarkaš koji vjeruje da je ispit rasistički način odabira učenika. Grupu još čine vatrena Francesca (Scarlett Johansson) te usamljeni Roy (Leonardo Nam).


Ako istaknemo da je 'Savršeni učinak' nastao u produkciji MTV-a, odmah će nam postati jasno da je film prvenstveno namijenjen mlađoj populaciji - školarcima i studentima. Iako je bilo teško pobjeći od klasičnih zamki teen komedija - dovoljno je primijetiti izbor uloga – lumen, napušenko, luzer, sportski tip i dobrica, 'Savršeni učinak' ipak će nam pružiti originalne trenutke i pregršt smijeha. Dobrim dijelom uspjet će prevladati klasične stereotipe i klišeje vezane za adolescentske komedije te zadržati sve dobre strane istih. 

Za kormilom se nalazi iskusni Brian Robbins - producent hit teen TV serija 'Smallville', 'One Tree Hill', te filmova 'Norbit', 'Varsity Blues' i komedije 'A Thousand Words', u kojoj je glavna uloga pripala Eddieju Murphyju te koja tek čeka na američku premijeru. Glavne uloge u 'Savršenom učinku' dobili su Matthew Lillard, slatka Erika Christensen, Chris Evans, Bryan Greenberg, Leonardo Nam, te jedna od najpopularnijih i najljepših glumica Hollywooda - Scarlett Johansson.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...