Navigation Content

Zatvorske čuvarice

Zatvorske čuvarice

Female Correctional Officers

Pratimo zatvorske čuvarice dok se izlažu opasnosti čuvajući neke od najopasnijih zločinaca

INFO

Sažetak

Zatvorenici koje ove čuvarice čuvaju jedni su od najopakijih zločinaca na svijetu s kojima se one svakodnevno hvataju u koštac i riskiraju svoje živote.

1. epizoda: Miami

U ovoj ćemo epizodi upoznati neke od čuvarica okruga Miami-Dadea koje svoj život izlažu opasnosti čuvajući neke od najopasnijih kriminalaca južne Floride. U zatvoru Pretrialu, gdje su većina zatvorskih čuvara žene, te gdje su muški zatvorenici u velikim grupama smješteni u zajedničke ćelije, a nasilje može izbiti svakoga trenutka, zatvorske čuvarice suočavaju se s teškim zadatkom da sebe i zatvorenike sačuvaju od ozljeda.


2. epizoda: Dallas

U ovoj ćemo epizodi upoznati neke od zatvorskih čuvarica u Dallasu koje su u neprestanoj životnoj opasnosti dok čuvaju zatvorenike u jednom od najvećih zatvora u zemlji. Upoznat ćemo čuvaricu veteranku, zatvorenu i s do 64 muška zatvorenika, nezaštićenu rešetkama na vratima. Ona u svojoj smjeni zatvorenike pod svojom zaštitom čuva kao kobac, svjesna i najmanje promjene u ponašanju. Upoznat ćemo i jedinih šest žena koje sudjeluju u timu za specijalne intervencije, u postrojbi koja je na prvoj liniji ukoliko izbije bilo kakvo nasilje među zatvorenicima.

3. epizoda: Jailhouse Justice

Drugo zanimanje po smrtnosti od svih zanimanja, zatvorski čuvar, teška je i opasna karijera za svakoga, ali biti žena i zatvorski čuvar posebno je zahtjevno. U okružnom zatvoru u Dallasu od 900 zatvorskih čuvara otprilike polovica su žene koje se svakodnevno suočavaju s maltretiranjem i nasiljem dok održavaju kontrolu u sedmom po veličini zatvoru u Sjedinjenim Državama.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...